dilluns, 14 d’octubre del 2013

L'Institut de secundària de Sant Vicenç de Montalt es dirà Esteve Albert

L'Institut de Secundària de Sant Vicenç de Montalt, d'acord amb la gent del poble i les autoritats, va decidir fa temps anomenar-se "Institut Esteve Albert" i el 2014 farem un acte per celebrar-ho que se celebrarà el febrer o el març de 2014.
Per aquesta raó, aquest curs 2013/2014 s'ha creat una Optativa trimestral a 3r d'ESO amb la finalitat d'organitzar un homenatge a Esteve Albert i donar-lo a conèixer als professors, estudiants, gent de Sant Vicenç i a tothom que vulgui saber més sobre aquest personatge.
Aquest blog ha estat realitzat per alumnes durant el primer trimestre escolar del curs 2013/2014 i ha estat dirigit pel professor Jordi Solé i Camardons.
Esperem que us agradi.

Sistema de treball
Hem treballat basant-nos en diversos llibres sobre Esteve Albert o que va escriure ell, revistes amb articles seleccionades pel professor i cercant dades a la xarxa partint d'un seguit de temes inicials que en alguns casos hem anat canviant a mesura que avançava el nostre treball. També hem volgut fer entrevistes a gent que el va conèixer. Els hem fet les entrevistes mitjançant el correu electrònic.
Ha estat especialment gratificant rebre aquestes entrevistes i trobar dades a internet que no coneixíem (ni el professor).

Irene Boxó, Andrea Casas,  Pol Jordà. Edgar Manchado, Max Moral, Nil Prat, Astrid Quiles, Maria Roig, Paula Serra, Mariona Solà, Andrea Suárez, Laura Vazquez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada